Programma

We leven in een tijdperk van enorme transities. Dat vraagt een wakkere proactieve blik op de wereld om ons heen. Met Hollandse Vernieuwers werken we daarom van buiten naar binnen. We doen niet aan navelstaren, dan mis je de boot.
Wat gebeurt er in de Omgeving? Wat vraagt dat van mijn Organisatie? En welk Leiderschap is nodig om dit te realiseren? Hollandse Vernieuwers gaat over:

Omgeving

Toekomst & trends
Nieuwe business modellen
Disruptieve innovatie

Organisatie

Succesvol vernieuwen
Co-creatie
Talentontwikkeling
Zelfsturende teams

Leiderschap

Leiden in verandering
Gedeeld leiderschap
Fysiek leiderschap

Co-creatie & interactie


Hollandse Vernieuwers maken we samen! Op basis van de ideeën uit de groep verrijken we het programma. Er is volop ruimte voor interactie, bedrijfsbezoeken en co-creatie tijdens en tussen de modules. We stimuleren en faciliteren je om buiten je kaders en comfortzone te gaan. Vernieuwing begint met het loslaten van het oude vertrouwde en door op zoek te gaan naar het verrassende en onverwachte.

Ontmoet de experts & vernieuwers


In Hollandse Vernieuwers ontmoeten we experts, trendwatchers en inspirerende rolmodellen. Bekende namen uit wetenschap en bedrijfsleven afgewisseld met ‘unusual suspects’. Met parels uit Noord-Holland Noord en ook boeiende cases van buiten de regio.

Agenda


Het leiderschapsprogramma van Hollandse Vernieuwers start een aantal keren per jaar. Neem contact met ons op voor de meest actuele data.

Hollandse Vernieuwers Groep 3 (afgerond)


Module 1: 2/3 november 2017
Module 2: 30 november 2017
Module 3: 18/19 januari 2018
Module 4: 15/16 februari 2018

Meld je nu aan

Hollandse Vernieuwers Groep 4 (in voorbereiding)


Module 1: 2019
Module 2: 2019
Module 3: 2019
Module 4: 2019

Meld je nu aan