In elke editie van Hollandse Vernieuwers gaan we ‘Gluren bij de Buren’: op ontdekkingstocht in de metropoolregio Amsterdam. Leren van startups, scale-ups, incubators en innovatieve corporates. In februari 2017 brachten we onder meer een bezoek aan de snelgroeiende en disruptieve startup Temper in B.Amsterdam. Temper biedt een online platform waarop vraag en aanbod van werk elkaar vindt zonder tussenkomst van een uitzendbureau. Het business model is helemaal geboetseerd rondom de wensen en behoeften van de nieuwe generatie werkenden. Niet denken van vanuit regels en beperkingen, maar volop vrijheid om je leven en werk naar eigen inzicht in te richten. Zelf aan het stuur, als ondernemer. Temper wil de stem zijn van de nieuwe werkende generatie.
Onze gastheer Niels Arntz is co-founder van Temper en heeft met zijn 29 jaar al een flinke track-record als ondernemer. De Hollandse Vernieuwers vroegen hem het hemd van zijn lijf. Niels deelde met ons hoe het is in 7 maanden al drie keer uit je kantoor te groeien en je personeelsbestand te vervijfvoudigen. Een lesje LEAN Startup in de praktijk: continu experimenteren, je aannames valideren en je model aanpassen op basis van klantenfeedback. Dan kan het indrukwekkend hard gaan!
NB. De Hollandse Vernieuwers gluurden ook al eens bij onder meer de Nationale Politie, Knab, het PostNL Innovation Lab en Instant Magazine. Nieuwsgierig naar onze ervaringen? Wij delen ze graag!